tisdag 26 januari 2010

Nya tag :)

Nu är snart 10 veckors träningsschema avklarat och nya träningsmetoder tar vid! På torsdag morgon är det sista passet i treadmillen på stjärnan, denna kommer att ersättas av bassängen. Gus har börjat få följa med ut med hästarna nu med, jag har ett sto som ska sättas igång, och detta blir perfekt för Gus 6veckor mjukstart, sen blir det hårdträning :) Fan va skoj!!

Han är jätteduktig när det kommer till ridturerna, han viker aldrig av från vägen och har en radie på 5m runt hästen den går han aldrig utanför!! Duktig pajk ;)
Hans favoritställe är 1-2m precis bakom Nottan, så det är tur att hon älskar honom :) Vi har mött både jägare, joggare, älgar och andra hundar men han visar inget som helst intresse utan faller in i ledet av hästar... tror han känner sig ganska stolt och trygg med så stora polare ;)

Utställningarna ligger åt sidan ftf och det r träningen vi fokuserar på, snart ä det även kursinskrivning på säkk... och självklart blir det kurser i vår!! Har legat på latsidan när det gäller lydnanden, så där får vi skärpa oss!

Vi ses när utomhussässongen drar igång, då är vi på plats och då är Gussen redo att fightas mot de stora grabbarna ;)

* come on silver yeeehaaaa*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar