lördag 20 juni 2009

Ingen fölis än...


Samantha håller på sig... hon blir ju inte mindre, hon är ENORM nu! Stackarn!


I onsdags var vi på lunden och kollade på valparna, så fina! Koffe hade nog haft många favoriter om han vart med. Han är ju lite svag för de ljusa brindelfärgade. Gusten tyckte att de var lite läskiga vid första ögonkastet, men efter att ha spanat på dem lite, så gick valprädslan över ;)


Igår var det midsommar, och Ängla fick äntligen dansa runt midsommarstången, hon var så lycklig! Björnen sover var nog favoriten tror jag. Efter dansen var det lek med kusinen som gällde. Bilder kommer i nästa blogg.


Idag har Gusten blivit tuktad av en 7årig dam med skinn på näsan! han har fått träffa en barndomskompis schäfertik Aska, Vilken hund! Så trevlig och med kanon psyke! En Nelli i större förpackning, det var så kul att se, hon gjorde precis som Nelli gör för att visa vem som är boss. När Gusten stöddade sig, så skällde hon i ljuston (precis som Nelli) och bet/tugga "lätt" i halsskinnet (precis som Nelli). Ni skulle ha sett Gus, från en dominant svanshållning och uppspändhet, till låg hållning öron bakåt och slick i mungipan :) Hon fick säga till honom några gånger, innan han gett sig helt och hållet (fattar inte varför killar ska va så envetna, vi tjejer vinner ju i slutändan ändå ;) ), sen var det bus som gällde.


I helgen är det utställning här på hemma plan, det är alltid trevligt! Det skall bli varmt 27+ och växlande molninghet enl. väderrapporten idag... för min del hade 17 grader räckt gott och väl, Gus blir ju så trött annars... men det får bli kylklampar och mycket vatten, så han kan hålla sig sval.


Nu i veckan får vi allt träna på uppställning... sen kör vi så det ryker... :P, Är allt lite avundsjuk på Mia som får en 2dagars på hemmaplan, det vill jag också ha!!
Nu är det kvarteret skatan , sen är det sängen som gäller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar