torsdag 16 april 2009

Nu är det sommar nu är det sol....

...nu är det koskit i hagen... eller på hunden...

Japp, vårbruket är i fullgång och alla åkrar runt huset är dränkta i koskit, även Gusten! som förövrigt tror att all bajs är till honom!
Jag kan säga såhär, att om en blind hade kommit in i vårt hus så hade han trott att det va en ko som låg och sov i hallen just nu! ...kort... Gusten stinker laggård!! *Gullungen*

Vi var på klubben och tränade igår, och det gick skitbra! Vi fick prova på att lägga och gå ett litet spår och det var skitkul! Det är nog nått för Gus.
I eftermiddags lade jag ett spår härhemma och han gick väldigt bra, nästan klockrent på, hela tiden. Ska bli kul på söndag när vi ska träna enbart spår.

Gusten är ju en go gybbe som bara älskar barn, bara han ser ett barn så svajar hela han i något som egentligen är en svansviftning, men som man skulle kunna tro är nån form av rumba el. liknande!
Idag åkte vi upp till "mormor" för att Ängla skulle få leka lite med kusinen, och lille Gus kan ju inte låta bli tjejerna, han ska va med hela tiden!
Plockar de blommor är han där, spelar de boll är han där, hoppar de på studsmattan så ligger han under (enbart för att den än-så-länge är för hög att komma upp på). Han är bara så go!!

Imorgon blir det en vilodag för hundarna, jag, Ängla och "Mormor" ska ha en heldag med en liten utflykt.

"Mormor" förövrigt, har bestämt påpekat att hon ALDRIG kommer att passa Gus någon längre tid! Åkte och hämtade en systeryster vid bussen idag, var borta i hela 40min, Gusten hade ylat och gnällt hela tiden.... Mattes lillkille ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar